Lufta dhe rënia e Adem Jasharit

Lufta dhe rënia e Adem Jasharit

Përbëjnë themelin mbi të cilin qëndron liria jonë...

Fillon manifestimi treditor “Epopeja e UÇK-së”

Fillon manifestimi treditor “Epopeja e UÇK-së”

Sot me 5 mars në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë kanë nisur manifestimet treditore “Epopeja e UÇK-së”.