Fillon manifestimi treditor “Epopeja e UÇK-së”

Fillon manifestimi treditor “Epopeja e UÇK-së”

Sot me 5 mars në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë kanë nisur manifestimet treditore “Epopeja e UÇK-së”.

Me homazhet te varrezat e dëshmorëve, duke filluar në K M “Adem Jashari në Prekazi dhe ne të gjitha memorialët tjera anembanë Kosovës.

Akademinë solemne me 6 marsit, kurse me 7 mars nata e zjarreve do te mbahet ne sheshin “Adem Jashari” ne Skenderaj.

Shoqatat e luftës janë të indinjuara për shkak të mos antonimit të Himnit kombëtar në manifestimin “Epopeja e UÇK-së” që është mbajtur sot në kazermën e FSK-së “Adem Jashari”.