Lufta dhe rënia e Adem Jasharit

Lufta dhe rënia e Adem Jasharit

Lufta dhe rënia e Adem Jasharit, e familjarëve të tij dhe e mijëra bijve e bijave të Kosovës përbëjnë themelin mbi të cilin qëndron liria jonë, pavarësia dhe shteti ynë sovran - Republika e Kosovës.